RS Berkeley - Legends Series

RS Berkeley Legends Series

Legends Series Woodwind line Munnstykker er offisielle lisensierte reproduksjoner etter originalene benyttet av verdens mest ikoniske utøvere.

Utviklingen av produktene i Legends Series Woodwind line starter med 3D-scanning i et høykvalitetslaboratorium, hvor teknikerne samler ekstremt nøyaktige geometriske data.
Dermed kan man gjenskape de unike karakteristikkene og de eksakte geometriene av hvert originale munnstykke.

Når datafangsten er ferdig benyttes spesiell programvare for å "vaske" dataene, slik at ekstremt nøyaktige CAD-modeller opprettes. Fra et bevaringsperspektiv er de 3D-skannede modellene eksakte gjengivelser av originalene.

RS Berkeleys munstykkemaker og -designer Jack Onque, kvalitetskontrollerer hvert element i produksjonsprosessen fra design til siste finish som foregår for hånd. På denne måten sikres høyest mulig nøyaktighet og kvalitet for hver enkelt autentiske reproduksjon.

RS Berkeleys revolusjonerende prosess gjør at flisene sitter bedre på munnstykket og sørger for en lufttett sammenføyning som forbedrer flisenes vibrasjoner. Prosessen gjør også at kammeret frigjøres og gir en jevn resonans og maksimal projeksjon.

Legends Series munnstykker er designet og produsert i USA.